Αβραάμ: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται»

Ο Αβρααμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στα τουρκικά μέσα, έριξε ξανά εμμέσως τα βέλη του προς τον Μίτσελ και για την εμπιστοσύνη που δεν του έδειξε. Ο διεθνής αμυντικός νιώθει πλέον καλά με τον Βαχίντ Χαλίλοτζιτς στην Τράμπζονσπορ και εξηγεί το λόγο που πήγε και τον αγκάλιασε μετά το γκολ στο Europa League. 

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που μεταγράφεται σε μια ομάδα να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και γι’ αυτό με χρησιμοποίησε από την αρχή. Σαν ανταπόδοση πέτυχα το γκολ και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μαζί του, γι’ αυτό τον αγκάλιασα στο τέλος του ματς», δήλωσε ο διεθνής άσος. 

«Ήξερα πως έκανα τη σωστή επιλογή ερχόμενος στην Τραμπζονσπόρ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, όλοι με αγκάλιασαν. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να φανώ αντάξιος αυτής της αγάπης. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας», πρόσθεσε. 

Όσο για το γκολ της νίκης την Πέμπτη, ανέφερε: «Αξίζαμε τη νίκη, έστω και με αυτό το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το γκολ έχει πλέον ξεχωριστή σημασία για την καριέρα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ». 

Σχετικά άρθρα