"Θέμα" με Αναστασίου;

20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ζει με την περσινή, καλή σεζόν. Δεν μπορεί, δηλαδή, η ομάδα να έχει στο ρεζερβουάρ της ακόμα τα καύσιμα της περσινής πορείας, της κατάκτησης του Κυπέλλου και του εντυπωσιακού 3-0 στο Φάληρο...

Καλά όλα αυτά, δεν λέει κανείς το αντίθετο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στηριχτεί σε μία καλή σεζόν. Γιατί φέτος η ομάδα δεν έχει τη συνέχεια της περσινής περιόδου. Τουλάχιστον για την ώρα... Με το πλάνο να δείχνει να πηγαίνει προς τα πίσω, αντί για να εξελίσσεται.

Με κάποιες φωνές στην ποδοσφαιρική πιάτσα να... ψιθυρίζουν ότι ίσως υπάρχει "θέμα" με Αναστασίου! Προκειμένου να πάθει ένα σοκ η ομάδα τώρα που είναι νωρίς και να πάρει τα πάνω της.

Ο σκύλος έψαξε και έμαθε για το συγκεκριμένο ζήτημα και σας λέει πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τεθεί "θέμα" Αναστασίου στον Παναθηναϊκό! Ο Αλαφούζος, όπως και όλοι στην ομάδα, στηρίζουν τον προπονητή και πιστεύουν ότι μαζί του θα κάνουν καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Για αυτό και στέλνουν μήνυμα προς τους κάθε λογής καλοθελητές, να σταματήσουν τα παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας, όσο είναι καιρός...

 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ