Ενδιαφέρον παιχτη 500.000 για Ολυμπιακό !!!

20 Σεπτεμβρίου 2014

Την περίπτωση του Αλεξάντρ Ματέλ της Άστρα φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, αν και από το ύφος γραφής του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας24sata.hr, είναι και επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει. Κατ' αρχήν το ρεπορτάζ έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Έχουν ήδη γίνει μερικές επαφές, αλλά το θέμα φαίνεται να κολλάει, καθώς...

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Στεάουα και τον Ολυμπιακό, αλλά και από μερικές γερμανικές ομάδες, που προτίθενται να καταβάλουν το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, που θα τους εξασφαλίσει την υπογραφεί», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Αλεξάντρου Ματέλ γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1989 στην Κονστάντζα της Ρουμανίας. Έχει παίζει σε Φαρούλ, Ντέλτα, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Άστρα. Συνολικά στην καριέρα του έχει 13 διεθνείς συμμετοχές, 118 σε συλλογικό επίπεδο, έξι γκολ και 11 ασίστ. Παίζει στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Άστρα το καλοκαίρι του 2015 και το χρονικό σημείο στο οποίο ενδέχεται να αποχωρήσει ο παίκτης, ορίζεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

gavros

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ