Νίκη πάση θυσία

20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την δυνατότητα να σκεφτεί περισσότερο την ήττα από την Ντινάμο Μόσχας, καθώς το βράδυ της Κυριακής αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δώνης, αναφερόμενος σε αυτό τον αγώνα τόνισε ότι το Τριφύλλι πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στη Nova

Για την ήττα από τη Ντινάμο Μόσχας: "Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις, μας ενδιαφέρει εξίσου το πρωτάθλημα και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά".

Αν η μεγάλη προσπάθεια που έγινε στα δύο τελευταία ματς, επηρεάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά: "Έχουμε συνηθίσει στα πολλά παιχνίδια. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει τον καλό της εαυτό και οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την ομάδα του Πλατανιά και το ματς της Κυριακής: "Νίκησε τον Εργοτέλη και επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι, γνωρίζω ότι έχει μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να είμαστε αυτοί που πρέπει και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω και να κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να κερδίσουμε".

Για την καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τη Ντινάμο Μόσχας και την ανοδική του πορεία: "Είναι σημαντικό αυτό. Μέσα από τις προπονήσεις δουλεύω αρκετά και προσπαθώ να βγάζω στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε καθημερινά. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου, νομίζω ότι τα πήγα καλά και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα".

prasinanea

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...