Σιδερίδης: «Οι βαθμοί μας δίνουν ώθηση»

20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Τάσος Σιδερίδης, μέλος του τεχνικού τιμ της Skoda Ξάνθη, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως η εβδομάδα που περάσει ήταν δύσκολη για του Ακρίτες.

"Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την αλλαγή προπονητή. Μαζί με τους κ.κ. Νεντίδη, Μαλαδένη προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι", είπε αρχικά.

Για τον αγώνα τόνισε πως "Είχαμε άγχος στην αναμέτρηση, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τη ροή του αγώνα χωρίς, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούμε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά υπήρξαν για μας οι φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Για τις δύο φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού που λίγο έλειψε να κοστίσει τη νίκη στην Ξάνθη: "Ο Κυριακίδης μας κράτησε στις δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά. Οι βαθμοί μας δίνουν ώθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε ποιότητα και ταχύτητα στο γήπεδο και να δει και ο κόσμος καλύτερο ποδόσφαιρο".

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ