Πανικός στον Λευκό οίκο-Δευτερη αποπειρα εισβολής μέσα σε 24ώρες

21 Σεπτεμβρίου 2014

Πριν ακόμη ανασκουμπωθούν από το πρώτο περιστατικό που τους έφερε σε δύσκολη θέση, οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών που φρουρούν το Λευκό Οίκο βρέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο. 

Επειτα από την εισβολή ενός άνδρα, που κατάφερε να πηδήξει το φράχτη και να φτάσει στο κτίριο πριν τον σταματήσουν, ένα ακόμη περιστατικό ανησύχησε τους ανθρώπους που φρουρούν αυτό που- θεωρητικά τουλάχιστον- είναι ένα από τα πιο ασφαλή κτίρια στον πλανήτη. Αυτή τη φορά, ένας δεύτερος άνδρας οδήγησε ως την πύλη του Λευκού Οίκου και αρνούνταν να φύγει, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν αμέσως τεχνικοί εξουδετέρωσης εκρηκτικών με πλήρη εξοπλισμού, προκειμένου να κάνουν έρευνα στο όχημα, ενώ οι πράκτορες έκλειναν τους γύρω δρόμους. 

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με κάποιο τρόπο, παρόλα αυτά το γεγονός ότι συνέβησαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οδήγησαν σε αύξηση των μέτρων ασφαλείας των Μυστικών Υπηρεσιών έξω από το Λευκό Οίκο. 

Οπως προέκυψε, ο εισβολέας της Παρασκευής- ο οποίος έφτασε τρέχοντας ως το κτίριο με αποτέλεσμα να εκκενωθεί μία πτέρυγα- είχε πάνω του μαχαίρι. Ο Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγος και οι κόρες του δεν βρίσκονταν εκεί τη στιγμή του περιστατικού, αλλά αυτό δεν ελαφρύνει σε τίποτα τη θέση των πρακτόρων που επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....