Η Δούρου παίζει με ΠΑΟ και ΑΕΚ

21 Σεπτεμβρίου 2014

Τι θα κάνει η περιφερειάρχισσα Ρένα Δούρου με τα 7 εκ. ευρώ στο γήπεδο της Λεωφόρου; Θα τα δώσει τα λεφτά να γίνει η ανάπλαση ή, όχι. Το πιο σωστό είναι να αναρωτηθεί κανείς αν η συντρόφισσα θα προσβάλλει, όπως έχει το δικαίωμα, την απόφαση του ΕλεγκτικούΣυμβουλίου που ήδη έκρινε παράνομη την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με λεφτά κρατικά.

Βέβαια, η Δούρου είναι Δούρου. Έχει αποδείξει ότι δεν αναγνωρίζει άμα λάχει κυβερνητικές αποφάσεις και κρατικά όργανα. Λοιπόν; Τι θα κάνει με την Λεωφόρο; Εσωκομματικά η Δούρου το παίζει ανοικτά με τον Αλέξη Τσίπρα κι όχι τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος έχει στείλει σαφέστατο μήνημα: “Ούτε ένα ευρώ τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ για την “Αγιά Σοφιά”.

Αποκαλύπτω ότι η Δούρου, εναρμονισμένη με την τελευταία τακτική του κόμματος, αποφάσισε, ρώτησε ήδη τον Πάπα της Ρώμης, Φραγκίσκο Α'. Να τα δώσω τα λεφτά στην ΑΕΚ ή, όχι; Και πήρε την απάντηση! “Αγαπητή εν Θεώ αδελφή, μη μου βάζεις δύσκολα. Ασφαλώς γνωρίζεις ότι ο Μελισσανίδης είναι κολλητάρι του ευσεβέστατου οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αντιλαμβάνεσαι, καλό μου κορίτσι, αν σε συμβούλευα να μη δώσεις πακέτο στον τίγρη, ότι θα στεναχωρούσα τον προσφιλέστατο πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως”.

apodytiriakias

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Philip Sidney
Η Σκέψη της ημέρας
Philip Sidney
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....