Μιλάμε με τα μάτια!!!

21 Σεπτεμβρίου 2014

Βέβαιος πως όσο περνά ο καιρός η συνεργασία του με τον Παϊτίμ Κασάμι θα γίνεται όλο και καλύτερη εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου.

Σύμφωνα με τη «Real News», ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ενθουσιασμένος μετά το θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, όχι μόνο γιατί επέστρεψε στα γκολ, αλλά κυρίως επειδή «επιβεβαίωσε» πως εντός αγωνιστικών χώρων ο Ελβετός μέσος είναι το... άλλο του μισό!

«Μου έδωσε τη μπάλα ακριβώς εκεί που την ήθελα. Φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Με ξέρει πολύ καλά και τον ξέρω κι εγώ επίσης. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά ωραία πράγματα φέτος», φαίνεται να είπε στο περιβάλλον του ο διεθνής στράικερ, ο οποίος γνωρίζεται καλά με τον Κασάμι από τη Φούλαμ και πρόσθεσε:

«Εμείς μιλάμε με τα μάτια. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίο παιδί ο Παϊτίμ. Θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία που θα βελτιώνεται όσο περνούν οι αγώνες».

Θετική εντύπωση έκανε στον Μήτρογλου και ο Ιμπραϊμ Αφελάι, τονίζοντας πως εκτός της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του ο Ολλανδός έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα, αφού στη μοναδική του φάση για γκολ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Όμπλακ.


coppa

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ