Ματζουράκης: «Μπορούσαμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα»

Ο Γιάννης Ματζουράκης είδε την ομάδα του να μην αποδίδει καλά στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα και να γνωρίζει την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός της Καλλονής στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως από παρά την κακή εμφάνιση η ομάδα του μπορούσε να φύγει με κάτι καλό από τον αγώνα.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Αστέρα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Για το δικό μας παιχνίδι, ένα λάθος τακτικής μας έβγαλε γρήγορα έξω από το παιχνίδι μας. Δεχτήκαμε ένα φτηνό γκολ. Από εκεί και πέρα εμφανίσαμε αδυναμίες, κακή κυκλοφορία, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και ο χρόνος κυλούσε χωρίς να κυκλοφορεί τίποτα. Ακόμα και έτσι θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα ήταν δίκαιο, αλλά το παιχνίδι δεν είχε υψηλό επίπεδο. Η ζέστη επηρέασε πολύ και τις δύο ομάδες. Ανεξάρτητα από αυτό δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας εδώ”.

Για την εμφάνισή της Καλλονής: “Και οι μεγάλες ομάδες κάνουν κακές εμφανίσεις. Και οι κακές ομάδες μπορούν να συνέλθουν. Εμείς έχουμε τρία παιχνίδια καλές εμφανίσεις”.

Για τον Αστέρα: “Όταν κάνουμε ένα πλάνο τακτικής και τρώμε γκολ από κόντρα, ε αυτό τα λέει όλα. Ήταν ένα φτηνό γκολ”.

Για τα “σημεία” του ματς: “Βγήκαμε από το ρυθμό μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δυνατό σημείο του Αστέρα, θα το πει ο προπονητής του”.

Σχετικά άρθρα