Ιβάνοβιτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

21 Σεπτεμβρίου 2014

«Εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και ούτε στεκόμαστε σε εκείνες», τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του Nick Galis Cup.

«Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το ότι μας έλειπαν παίκτες, ούτε ότι είμαστε σε προετοιμασία και είμαστε κουρασμένοι», συνέχισε στο ίδιο πνεύμα ο προπονητής των «πρασίνων». «Όλες οι ομάδες είναι σε προετοιμασία και είναι κουρασμένες. Ήρθαμε σ’ ένα τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που θέλαμε».

«Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα», υπογράμμισε ο Ιβάνοβιτς και εξήγησε: «Ούτε στο ομαδικό κομμάτι αλλά ούτε και στο ένας εναντίον ενός. Στο τέλος και αυτή την φορά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά και πάλι είχαμε επτά χαμένες βολές. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά στην συνέχεια κάναμε πολλά λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

«Το θετικό είναι ότι είδαμε κάποια πολύ αισιόδοξα στοιχεία», σημείωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού και τόνισε: «Είδαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ξέρουμε ότι στο μέλλον αυτά τα ματς θα τα κερδίζουμε. Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς πως βασιζόμαστε στους νέους παίκτες. Παίκτες όπως ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς, ο Χαραλαμπόπουλος, παίρνουν χρόνο, έχουν την εμπιστοσύνη μας, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...