«Μας χαροποιεί η άμυνα και θέλουμε να την κρατήσουμε»

Καλά στοιχεία ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα εντόπισε στον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης τις δύο ημέρες του Nick Galis Cup, ενώ χαρακτήρισε το τουρνουά ωραίο για τον κόσμο.

Ο κόουτς των «κίτρινων» σχολίασε ότι ήταν θετικό σημείο η σταθερά καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Ήταν ένα ωραίο διήμερο για τον κόσμο. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε στη συνέχεια να μας υποστηρίξει. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία, κυρίως στην άμυνα. Ήταν θετικό ότι είχαμε μία σταθερή αμυντική λειτουργία και στα δύο ματς, όμως πρέπει να το δούμε σε μεγαλύτερη διάσταση. Επιθετικά ήμασταν κάπως καλύτεροι και όλη η ομάδα βοήθησε σ΄ αυτό. Όμως τα αποτελέσματα αυτά δε σημαίνουν τίποτα, βρήκαμε απέναντί μας και μία κουρασμένη ΤΣΣΚΑ που έδωσε τρία ματς σε τρεις μέρες».

«Δεν είμαι μόνο θέμα διάθεσης, υπάρχουν τακτικές, συνεργασίες και εμείς έχουμε ομαδικότητα», είπε για την άμυνα, επίσης, ο Πρίφτης και επισήμανε: «Μας χαροποιεί και θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό».

«Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει, χωρίς να είναι αυτοσκοπός», παρατήρησε ο προπονητής του Άρη για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (24/9) στα Ιλίσια με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αγώνας που θα είναι ο πρώτος επίσημος για την νέα σεζόν. «Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη του τροπαίου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μας ενδιαφέρει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και κυρίως να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα», τόνισε ακολούθως ο Πρίφτης.

Σχετικά άρθρα