Ελεύθεροι Γριβέας-Βάτσικα με εγγυήσεις 500.000 και 100.000 ευρώ αντίστοιχα

22 Σεπτεμβρίου 2014

ελεύθεροι μετά τις απολογίες αφέθηκαν από τον ανακριτή Ανδρεάδη οι επιχειρηματίες Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα που κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνέργεια σε απιστία μετά την εμπλοκή τους στην υπόθεση του ΤΤ και τη λήψη δανείων 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι εμφανίστηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από 18 μήνες απέδειξαν σύμφωνα με τον συνήγορό τους ότι τα χρήματα του δανείου δόθηκαν εξολοκλήρου για τον σκοπό που είχε χορηγηθεί και συγκεκριμένα για την αναδιοργάνωση της εταιρείας του. Οπως είπαν το δάνειο είχε χορηγηθεί με πενταετή περίοδο χάριτος, ήταν ομολογιακό γι αυτό και εκταμιεύτηκε όλο το ποσό αμέσως, οι τόκοι αποπληρώνονταν μέχρι το 2011 και όταν ζητήθηκε επαναδιαπραγμάτευσή του την ίδια περίοδο, το δάνειο καταγγέλθηκε τότε από το νέο πρόεδρο του ΤΤ.

Στο πρόσωπο του Κυριάκου Γριβέα ο ανακριτής επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης του ΑΤ δύο φορές το μήνα και εγγύηση 500.000 ευρώ ενώ σε βάρος της Αναστασίας Βάτσικα επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της εγγύησης 100.000 ευρώ και της εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο ΑΤ.




ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ