Οι βραβεύσεις της Basket League

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε του κορυφαίους της περασμένης σεζόν.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε μετά την βράβευσή του «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Θέλω να πω ότι αυτός ο τίτλος δεν ανήκει μόνο στον προπονητή ανήκει σε αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα. Και η διοίκηση πρέπει να κάνει το δικό της έργο και όλοι οι άμεσοι συνεργάτες που βοηθάνε, ακόμη και ο φροντιστής με τον γιατρό. Όλοι επιτελούν έργο για να μπορέσει το τεχνικό τιμ να διδάξει τους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και περισσότερο τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτάσουμε να μας χειροκροτήσει ο κόσμος στο τέλος. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά».

Ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περασμένης σεζόν, βραβεύτηκε ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας παίκτης δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση καθώς βρίσκεται στην Ανδόρα, για την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Πολυτιμότερος νέος παίκτης ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ του Άρη. Ο νεαρός γκαρντ τόνισε μετά την βράβευσή του πως «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Τους αφιερώνω το βραβείο και εύχομαι σε όλους υγεία και καλό πρωτάθλημα».

Την καλύτερη πεντάδα αποτελούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Τζέι Κούπερ (ΠΑΟΚ), Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) και Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός).

Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος δήλωσε ότι «Θέλω να ευχαριστήσω του συμπαίκτες και τους προπονητές που έχω τη τιμή να είμαι σε αυτή την ομάδα και να διακρίνομαι. Υγεία σε όλους και εύχομαι ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα