Χάβος: «Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος και αναφέρθηκε στις αλλαγές που πραγματοποίησε αλλά και στο πρόγραμμα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια σήμερα, γιατί έπαιξε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος. Είχε την κατοχή και εμείς δεν μπορέσαμε να φτάσουμε την μπάλα στην επίθεση μας, γιατί μας πίεσε πολύ και έτσι δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μέτρα, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν είναι αυτός ο Παναιτωλικός που δείξαμε σήμερα. Ήταν πολλά παιδιά σε άσχημη μέρα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Συμβαίνουν αυτά. Όταν χτίζεις μιας ομάδα είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα».

Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και καλούς παίκτες στην επίθεση. Ο χρόνος θα το δείξει αν θα μπορέσει να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό γιατί έχει πολλά ματς μπροστά του. Έχει αλλαγές στον πάγκο που θα τον βοηθήσουν αρκετά σε αυτό το κομμάτι».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Όταν έχεις να παίξεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις καλά πατήματα. Και καλύτερα πατήματα σήμερα είχε ο Μπεχεράνο. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν πήγαμε την μπάλα στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ στα καρέ μας και η μπάλα δεν πήγε καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στη μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση και γι’ αυτό δεν καταφέραμε τίποτα. Όταν χτίζεις μια καινούργια ομάδα ξεκινάς από την άμυνα. Είναι λογικό να μην μπορείς να βρεις αυτοματισμούς στην επίθεση. Πολλές φορές αλλιώς τα περιμένεις τα πράγματα κι αλλιώς γίνονται. Είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις όταν συμβαίνει αυτό».

Για το πρόγραμμα του Παναιτωλικού: «Την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε καλά μέσα στον Ατρόμητο. Δεν διαμαρτυρήθηκα που θα παίξουμε με 5 μεγάλες ομάδες στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Πρέπει να ε΄χουμε διάρκεια. Μακάρι να μην χάναμε στον ΟΦΗ και να κερδίζαμε στο Περιστέρι. Αλλά με το “αν” δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να παραδεχτούμε, για το σημερινό παιχνίδι, όμως, ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και πρέπει να δούμε τα λάθη μας».

Σχετικά άρθρα