Αναστασιάδης: «Δεν μου λέει τίποτα το σερί»

Στη θέληση των ποδοσφαιριστών του παρά την κούραση στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά από τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Φώτη Τζανδάρη και του Γιώργου Κατσικά, τους οποίους χαρακτήρισε “μεταγραφές” και τόνισε πως το νικηφόρο σερί του “Δικεφάλου του Βορρά” δεν σημαίνει τίποτα για τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Φοβόμουν το παιχνίδι λόγω κούρασης κι αυτό έγινε είχαμε κάποιους παίκτες σε άσχημη μέρα αλλά ήμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε πολύ καλές αλληλοκαλύψεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το επιθετικό κομμάτι κάνοντας λάθος κινήσεις και λάθος επιλογές. Παραλίγο να το πληρώσουμε αυτό στο τελευταίο δευτερόλεπτα. Όλα αυτά τα παιδιά τα κάλυψαν με την ψυχή και την θέληση, αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που πήρα σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη και σε μία έδρα δύσκολη. Αυτό είναι ομάδα, αυτό θέλουμε να κάνουμε, γι’ αυτό δουλεύουμε από την προετοιμασία. Κι αυτό φαίνεται, αυτό είπα».

Για την παρουσία του Κατσικά: «Ο Κατσικάς τα δείγματά του τα έδειξε και στα φιλικά παιχνίδια. Να πω κάτι για να τελειώνουμε. Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και ούτε ακόμη υπάρχει, με την πρώτη ευκαιρία θα τους κάνετε κομμάτια πρώτα εσείς. Αυτό συμβαίνει με τα ελληνόπουλα. Εμείς προσπαθούμε να απονείμουμε δικαιοσύνη, ο Τζανδάρης είναι μεταγραφή, ο Κατσικάς είναι μεταγραφή και υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές. Δεν θέλω να μιλάω εγώ, θέλω να μιλούν τα παιδιά Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, δεν ξεκίνησα τον Τζιόλη αλλά φάνηκε ότι δεν έκανα λάθος. Ήταν αργός στις κινήσεις του, αλλά όταν μπήκε μέσα βοήθησε. Αυτά τα καλύπτουμε όλοι μαζί».

Για το σερί νικών του ΠΑΟΚ: «Δεν μου λέει τίποτα. Εγώ δουλεύω, η προσπάθεια γίνεται για να είμαστε καλά τον Μάιο, αυτό κάνω σε όλες τις ομάδες που δουλεύω. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται σα να είναι το τελευταίο. Αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτή την φιλοσοφία τότε θα είναι ευχαριστημένοι όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη ομάδα. Δεν υπάρχει μυστικό, μόνο δουλειά και κατεβασμένα κεφάλια».

Για τους παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους: «Το είπα και θα δείτε κι άλλους. Την Πέμπτη θα δείτε μία άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες, εσείς νομίζετε ότι έχει 11. Εγώ απορώ. Δεν είναι 11, τα παιδιά είναι πολλά».

Σχετικά άρθρα