Όρθια… στην Κοΐμπρα η Εστορίλ (video)

Η Εστορίλ έμεινε… όρθια στην Κοΐμπρα κόντρα στην Ακαδέμικα για την 5η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, καθώς απέσπασε 2-2, ενώ έχανε με 2-0 στο 37’. Η γηπεδούχος έπαιζε πάντως από το 48’ με 10 παίκτες. Η φιλοξενούμενη στο τέλος είχε δοκάρι!!! Δυο γκολ για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ ο Κούτσα! 

Η Εστορίλ έμεινε αήττητη για δεύτερο ματς (είχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 εντός κόντρα στην Νάσιοναλ) και έχει πέντε βαθμούς, ενώ η γηπεδούχος έμεινε χωρίς νίκη και στους τρεις πόντους…

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 31′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουμάχερ και πέτυχε το 2-0 με τον Μαρίνο στο 37’. Στο 44’ η Εστορίλ μείωσε με τον Κούτσα. Στο 48’ για την γηπεδούχο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιάγκο Σάντος . Τελικά, η φιλοξενούμενη έκανε 2-2 στο 71’ ξανά με τον Κούτσα! Η Εστορίλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή, όταν στο 90’, ο Μπαλμπόα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι συνθέσεις
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Κριστιάνο, Αντερλάν, Νασιμέντο, Καπέλα, Σάντος, Πιλότο, Πέδρο, Ομπιόρα, Μαζίγκ (56’ Φερνάντο), Σουμάχερ (65’ Ράφαελ Λόπεζ), Μαρίνιο (51’ Οφόρι).
ΕΣΤΟΡΙΛ: Κίεσζεκ, Λουίς, Μιγκέλ, Ράφαελ (61’ Μπαλμπόα), Ταβάρες, Γκονσάλβες, Μπαμπάνκο, Λόπεζ (61’ Κλέμπερ), Αμάντο, Αρτούρο (46’ Σέμπα), Κούτσα.

Σχετικά άρθρα