Ντεμπούτο Στιλ και πολλές αλλαγές στο Βόλο

Ως ευκαιρία να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του και να προσφέρει την ευκαιρία σε άλλους να αγωνιστούν αντιμετωπίζει τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού Βόλου ο Γιάννης Αναστασίου .

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει ήδη ορισμένους παίκτες ότι θα τους δώσει ευκαιρία στο ματς του Βόλου. Πρώτος που θα κάνει και ντεμπούτο μάλιστα στο Τριφύλλι θα είναι ο Λουκ Στιλ . Ο Βρετανός τερματοφύλακας ίσως να πάρει δύο παιχνίδια σερί προκειμένου να διατηρηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Άλλωστε ο Αναστασίου σκοπεύει πάλι να κάνει ό,τι και πέρυσι, δηλαδή να έχει άλλον τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και άλλον στο Κύπελλο.

Στην ενδεκάδα θα βρεθούν και οι Σπύρος Ρισβάνης, Χρήστος Μπούρμπος, Διαμαντής Χουχούμης σε μια ολοκαίνουργια άμυνα με μόνο σταθερό τον Γιώργο Κουτρουμπή. Στα χαφ θα πάρει ανάσες ο Ζέκα, εκτός μάχης είναι ο Μέντες και πιθανώς να προφυλαχθεί ο Πράνιτς . Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Υπάρχουν, όμως, και τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις μέρες, κάτι που δεν επιτρέπει τη χρησιμοποίηση σταθερής ενδεκάδας. Απαιτείται ροτέισον προκειμένου να αντέξουν τη φθορά των συνεχόμενων αγώνων οι παίκτες και να μην προκύψουν νέα προβλήματα τραυματισμών. Αρκούν αυτά των Μπεργκ, Μέντες, Σπυρόπουλου. Θέμα τραυματισμού έχει και ο Μπερίσα που πιθανώς να μην ταξιδέψει στο Βόλο.

 

Σχετικά άρθρα