Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2014 στον Ζυγό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

23 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρώτη φθινοπωρινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24/9 στις 9.13 το πρωί στην 2η μοίρα του Ζυγού.

Εστιαζόμαστε σε σχέσεις, συνεργασίες και κοινωνική προβολή, προσπαθώντας να συνάψουμε δίκαιες επαφές και να βρούμε τη χρυσή τομή.
Το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα που τη συνοδεύει είναι ο ανασταλτικός παράγοντας στις κινήσεις μας, καθώς ο Άρης από τον διεγερτικό Τοξότη μπερδεύεται με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες και η αλάνθαστη διαίσθησή μας δυσκολεύεται να βρει τρόπο να αποδείξει την αξία της.

Επηρεάζει άμεσα Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των πρώτων ημερών, ενώ γενικότερα χρειάζεται διπλωματία και ψυχραιμία, ώστε να αποφύγουμε να υποταχτούμε αντί να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προχωρώντας σε αλλαγές απαραίτητες για την ομαλή συνέχειά τους. Κουράστηκες να είσαι σε διαρκή αντιπαλότητα εκφράζοντας επιθυμίες και βρίσκοντας τοίχο απέναντί σου. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, βρίσκεται σε καλή θέση αλλά όχι και διάθεση. Πρόσεχε λοιπόν στην προσπάθειά σου για ξεκαθαρίσματα να μην βρεθείς ακόμα περισσότερο μπερδεμένος. Ο ενθουσιασμός σου απειλείται από ψευδαισθήσεις γι αυτό θα πρέπει να είσαι ακριβής και κατασταλαγμένος/η σε κάθε σου επιδίωξη.Διάβασε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ