Μουνάφο: «Θα το παλέψουμε»

Μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Χουάν Μουνάφο μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Europa League ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη των Αρκάδων επί της Καλλονής.

Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Αρκαδία 93.8”:

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Ήταν σημαντικό για εμάς να νικήσουμε, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά και σίγουρα μετά το παιχνίδι της Ευρώπης, ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Είχαμε στο μυαλό μας, όπως πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να παίξουμε και του χρόνου Ευρώπη. θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, κάναμε φάσεις και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το συνδυασμό Ευρώπης-Σούπερ Λίγκας: «Δεν είναι εύκολο. Είμαστε παιδιά που πρώτη φορά παίζουμε σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Στα πρώτα παιχνίδια το πληρώσαμε, αλλά ο προπονητής και η διοίκηση μας έχουν πει και μας έχουν εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα».

Για ενδεχόμενη πρόκριση: «Ακόμα είναι νωρίς. Πήραμε καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια εντός έδρας. το επόμενο με την Παρτιζάν είναι σημαντικό. Μπορούμε να περάσουμε. Έχουμε περάσει τη Μάιντς και την Μακάμπι, έχουμε πάρει βαθμό στην Τουρκία και φυσικά μπορούμε. Θα το παλέψουμε».

Για την Σούπερ Λίγκα: «Πάμε σιγά σιγά παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να φτάσουμε με καλούς βαθμούς μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά να συγκεντρωθούμε εκεί».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Ήταν ένα ωραίο δώρο για μένα. Δεν ήταν ο Ουσέρο, ο Ζησόπουλος, ο Κουρμπέλης, ο Μπαντής και χάρηκα που το φόρεσα. Είμαι δύο χρόνια εδώ αλλά προσπαθώ να βοηθήσω έξω και μέσα από το γήπεδο την ομάδα. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί αν δεν κερδίζαμε δεν θα το φόραγα πάλι».

Σχετικά άρθρα