Ο Αγγελος ζητά εγρήγορση

Εν όψει και του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Αγγελος Αναστασιάδης ζητά από τους παίκτες του να μην εφησυχάσουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Τους περιβάλει με εμπιστοσύνη και το δηλώνει, έχει τονίσει πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει 27 παίκτες στο ρόστερ του και πως τους υπολογίζει όλους ανεξαιρέτως. Αυτό που λογικά θα κάνει ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και να δώσει φανέλα βασικού σε άλλους. Για παράδειγμα ο Μάρτενς που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, έχει παίξει ελάχιστα.

Το ίδιο και ο Γκολάσα . Βεβαίως ο Ισραηλινός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού το οποίο και ξεπέρασε. Όχι όμως και ο Μάρτενς που θα κληθεί να δείξει την αξία του από εδώ και πέρα. Ακόμη ο Σπυρόπουλος με την εμπειρία του καλείται να βοηθήσει. Όπως και οι νεαροί, Κουλούρης, Σαββίδης, Ποζατζίδης που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουν. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αναμένεται να παρουσιαστεί διαφοροποιημένος όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αναστασιάδης. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα η νίκη. Στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν καμία διάθεση να υποτιμήσουν τον Απόλλωνα και θέλουν να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα