Υπομονή Σιόβα, επιμονή Φορτούνη

«Σκασμένος» είναι ο Δημήτρης Σιόβας για τη νέα ατυχία με τον τραυματισμό του στην Πάτρα που τον αφήνει πάλι πίσω και εκτός των προσεχών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και της Εθνικής. 
 
Ο διεθνής στόπερ έδειχνε σε καλή κατάσταση στην επανεμφάνισή του μετά από σχεδόν δύο μήνες, αλλά προς το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή είχε αυτόν τον μυικό τραυματισμό που εκτιμάται ότι θα τον αφήσει πάλι έξω για περίπου δύο εβδομάδες, με συνέπεια να μην μπορεί να βοηθήσει κόντρα σε Ατρόμητο, Μάλμε και ΠΑΟΚ, αλλά και να χάνει πάλι έδαφος για την επιστροφή του στην Εθνική για τα ματς του Οκτώβρη στα προκριματικά του Euro. Ο Σιόβας που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς από τον περασμένο χειμώνα είναι ένας σοβαρός πονοκέφαλος για τον Μίτσελ, ο οποίος είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στο βασικό σχήμα.
 
Η ατυχία του Σιόβα αλλά και του Γκαζαριάν που επίσης υπολογιζόταν για εναλλακτική λύση στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος επισκίασε την ικανοποίηση για τη θετική πρεμιέρα του Κώστα Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μέσος είχε πολύ μεγάλη διάθεση, πρωταγωνίστησε στο παιχνίδι και πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι παίζοντας ως κεντρικός μέσος μπροστά από τον Εντινγκά
 
Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα στην προετοιμασία για τις διαδοχικές δύσκολες αποστολές που έχει μπροστά του, με τον Μίτσελ να στρέφει την προσοχή της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα έχει νέο προπονητή και άλλη διάθεση το Σάββατο στο Περιστέρι. Κι οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη ώστε να πάνε με καλή ψυχολογία στη Σουηδία, αλλά και να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ την μεθεπόμενη Κυριακή από την κορυφή της βαθμολογία.

Σχετικά άρθρα