Αυτόν κοιτάει ο ΆΡΗΣ

24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο 24χρονος παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής αλλά σήμερα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα.

Η επιθυμία του Δημήτρη Καλαιτζίδη να προσθέσει δυο επιθετικούς στο ρόστερ, εκτός του Σιαλμά, στρέφει το ενδιαφέρον και σε άλλες λύσεις από την ελληνική αγορά. Μια από αυτές που εξετάζονται, αλλά υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις είναι του Νάιτζελ Χασελμπαιν, του Ολλανδρού στραικερ που ανήκει στη Βέροια. Ο παίκτης προτάθηκε από τον ατζέντη του αφού στη Βέροια δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής και δεν βλέπει προοπτική. Ο παίκτης έχει τεθεί υπόψη του Δημήτρη Καλαιτζίδη αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα και αν αγωνιστεί τότε οι κίτρινοι δεν θα μπορεσουν να τον αποκτήσουν.

Ο Χασελμπάιν ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Αιντχόβεν όμως δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα και δόθηκε δανεικός στους Go Ahead Eagles. Από την επόμενη χρονιά άρχισε η περιπέτειά του στην Σκοτία η οποία κράτησε μέχρι το καλοκαίρι που τον απέκτησε η Βέροια. Αρχικά έπαιξε στη Χάμιλτον, τη χρονιά 2011-12 στη Σεντ Μιρεν (32-6), και μια μια διετία ακολούθησε η Σεντ Τζόστον (66 συμμ-12 γκολ). 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...