Γι΄αυτό χαλάει η μεταγραφή!

24 Σεπτεμβρίου 2014

Αν δεν εγγυηθεί ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος το υπόλοιπο του πρώτου χρόνου τότε ο παίκτης θα απορρίψει την πρόταση και προτίθεται να τοποθετηθεί δημόσια με ανακοίνωση.

Σε ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά αφού παρά την πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε ο Γιώργος Γαλανός, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο κομμάτι των εγγυήσεων που ζήτησε ο παίκτης για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας που θα αγωνίζεται ως ερασιτέχνης με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Για την ακρίβεια η πρόταση του Γιώργου Γαλανού για τον πρώτο χρόνο προβλέπει 80.000 ευρώ με προκαταβολή τα 20.000, και κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών του τα επόμενα δυο χρόνια που ο ποδοσφαιριστής θα δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η πρόταση είναι τόσο καλή που ο 28χρονος επιθετικός την αποδέχτηκε και ανέθεσε απλά στον δικηγόρο του να ρυθμίσουν τις εγγυήσεις στο οικονομικό για να βάλει την υπογραφή του.

Ο παίκτης ζήτησε αρχικά προσωπικές επιταγές του Γαλανού ή συναλλαγματική που θα καλύπτει τα υπόλοιπα 60.000 ευρώ κάτι που αρνήθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα εγγυηθεί γιατί δεν ξέρει αν τους επόμενους μήνες θα είναι στην ίδια θέση.

Αν σήμερα η πλευρά Γαλανού δεν υπαναχωρήσει της άρνησής της στο κομμάτι των διασφαλίσεων τότε ο παίκτης θα απαντήσει αρνητικά και προτίθεται μάλιστα να τοποθετηθεί και γραπτώς αφού τις δυο αυτές μέρες έχει βομβαρδιστεί στην προσωπική του σελίδα στο facebook από μηνύματα φίλων του Αρη που τον προτρέπουν να φορέσει τα κίτρινα.

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ