Ξεμάλλιασμα στους ΑΝΕΛ . Η Ραχήλ, η “ερωμένη” και η “Καρυάτιδα”

24 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεμάλλιασμα” στα κοινωνικά δίκτυα χθες μεταξύ κυριών της ΑΝΕΛ με αφορμή το ανακάτεμα της εσωκομματικής τράπουλας που ανακοινωσε ο Πάνος Καμμένος.

Οι επιλογές του προέδρου του κόμματος φαίνεται να ενόχλησαν την Ραχήλ Μακρή (στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση) και με μια απίστευτη ανάρτηση της στο  Facebook επιτέθηκε σε συναδέλφους της, στελέχη του κόμματος, ακόμη και με… σεξουαλικού περιεχομένου αναφορές.

Ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.

Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή – από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου αναρρώνει από μικροεπέμβαση άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε αλλά… δεν έμεινε εκεί, αφόνοντας αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και… γυμνοσάλιαγκες.

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα.Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου , τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

Όπως είναι φυσικό η ανάρτηση της… ασυγκράτητης βουλευτού Κοζάνης, προκάλεσε πλημμυρίδα σχολίων στην σελίδα της στο Facebook, 

Δείτε τι έγινε:

 

raxil 11