Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνουν ανέλπιστες ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια

24 Σεπτεμβρίου 2014
Στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:19, αποκορυφώνεται το πολυαναμενόμενο τρίγωνο Δία-Ουρανού. Πρόκειται για μια όψη εξαιρετικά θετική, που φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες και ενισχύει την αισιοδοξία μας. Ο Ουρανός, που συνδέεται με τις καινοτομίες, μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές σε θέματα που ξεκίνησαν το 2010, οπότε και ξεκίνησε ο νέος κύκλος Δία-Ουρανού (σύνοδος Δία-Ουρανού 8/6/2010 στον Κριό19/9/2010 στους Ιχθείς και 4/1/2011 στους Ιχθείς) και εντάθηκαν από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014 με το τετράγωνο Δία-Ουρανού.
 
Το τρίγωνο Δία-Ουρανού πραγματοποιείται για πρώτη φορά στις 25 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να σχηματιστεί ξανά στις 3/3/2015 και στις 22/6/2015. Το τρίγωνο που σχηματίζεται τώρα, θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ από τις αρχές Οκτωβρίου ο Άρης από τον Τοξότη, θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με αυτούς τους πλανήτες, γεγονός που θα το ενισχύσει ακόμα περισσότερο.
 
Πέρα από τις όποιες εξελίξεις συμβούν σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή αφορά και τον καθέναν μας ατομικά, αφού όλοι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευνοϊκές καταστάσεις και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Οι επιχειρηματικές ή οι συλλογικές δραστηριότητες, η δημιουργικότητα, τα ταξίδια, η μελέτη, τα τυχερά παιγνίδια, οι καινοτομίες και οι ευκαιρίες μέσω διαδικτύου, είναι μόνο κάποιοι τομείς που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη, ενώ οι πρωτοποριακές ιδέες μπορούν ακόμα και να αλλάξουν ριζικά τα σημερινά δεδομένα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά τηςΦωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) καθώς και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/2, 5/4, 6/6, 8/8, 8/10 και 7/12.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ:  www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ