Ισόπαλη με Παπασταθόπουλο η Ντόρτμουντ (video)

Ντόρτουντ – Στουτγκάρδη

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό η Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη με την ουραγό της βαθμολογίας, Στουτγκάρδη. Η Στουτγκάρδη, στις 4 πρώτες αγωνιστικές είχε 3 ήττες και μία ισοπαλία ξεκινώντας το πρωτάθλημα πολύ στραβά. Από την άλλη μεριά η Ντόρτμουντ, δεν έχει ξεκινήσει και εκείνη καλά, αφού έχει πλέον 2 ήττες, 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48′ από τον γκολ του Ντιβάνι ενώ 20 λεπτά αργότερα ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έκαναν την (μισή) ανατροπή και ουσιαστικά έκλεψαν τον βαθμό. Στο 73′ Αουμπαμεγιάνγκ και σοτ 86′ ο Ιμόμπιλε πέτυχαν τα δύο τέρματα της Ντόρτμουντ και έδωσαν τον βαθμό της ομάδα του Κλοπ.

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ

Η Λεβερκούζεν υποδεχόταν την Άουγκσμπουργκ και ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη προερχόταν από δύο σερί νίκες και ήθελα να τις τριτώσει. Τελικά εκείνοι που έφυγαν με το τρίποντο ήταν οι γηπεδούχοι με τον Χιουνγκ-Μιν Σον στο 33′ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης και χαρίζει τη νίκη στην Λεβερκούζεν η οποία σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπάγερν. 

Γκλάντμπαχ – Αμβούργο

Το Αμβούργο αναζητάει ακόμα την πρώτη του νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Γκλάντμπαχ. Το γκολ του Κρουζ στο 25′ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Ελβετού, Φαβρέ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πλέον τους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ανόβερο – Κολωνία

Μετά την ήττα από την Πάντερμπορν το Ανόβερο ήθελε να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του απέναντι στην Κολωνία. Ένα γκολ του ήταν αρκετό και αυτό ήρθε πολύ νωρίς στον αγώνα και ουσιαστικά έπιασε στον ύπνο τους φιλοξενούμενους. Ο Γιοσελού μόλις στο 5ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Χέρτα – Βολφσμπουργκ

Την πρώτη νίκη πήρε και η Χέρτα στον εντός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπουργκ με 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει καλή αρχή και χρειάζονταν τη νίκη καθώς είχαν μόλις 2 βαθμούς. Ο Καλού στο 35′ πέτυχε το γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η 5η Αγωνιστική 

Τρίτη 23/09

Μπάγερν Μονάχου – Πάντερμπορν 4-0
Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 3-3
Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 0-3
Αίντραχτ Φρανκ. – Μάινς 2-2

Τετάρτη 24/09

Ντόρτουντ – Στουτγκάρδη 2-2
Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 1-0
Γκλάντμπαχ – Αμβούργο 1-0
Ανόβερο – Κολωνία 1-0
Χέρτα – Βολφσμπουργκ 1-0

Η Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 11
2. Λεβερκούζεν 10
3. Ανόβερο 10
4. Χόφενχαϊμ 9
5. Μάινς 9
6. Γκλάντμπαχ 9
7. Πάντερμπορν 8
8. Ντόρτμουντ 7
9. Κολωνία 6
10. Αϊντραχτ Φρανκ. 6
11. Άουγκσμπουργκ 6
12. Βόλφσμπουργκ 5
13. Σάλκε 5
14. Χέρτα 5
15. Φράιμπουργκ 3
16. Βέρντερ Βρέμης 3
17. Στουτγκάρδη 2
18. Αμβούργο 2

Σχετικά άρθρα