Εναλλακτικά αλμυρά μάφιν!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)<br />1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ<br />2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο<br />1 κουταλιά του γλυκού αλάτι<br />1 ντομάτα κομμένη σε κύβους<br />2 αυγά<br />100 γραμμάρια γάλα<br />150 γραμμάρια τυρί κρέμα<br />3/4 φλιτζανιού ρεγκατο τριμμένο<br />Ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.<br />Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.<br /><br />Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.<br />Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.<br /><br />Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα