Γνωστό παίκτη από την SuperLeague θέλει ο Άρης!

25 Σεπτεμβρίου 2014

Η επιθετική λειψανδρία και η αδυναμία υλοποίησης κάποιας μεταγραφής μετά τα αλλεπάλληλα όχι που εισπράτει ο ΑΡΗΣ επαναφέρει στην επιφάνεια ένα όνομα που αρχικά ο Δημήτρης Καλαιτζίδης είχε απορρίχει όταν προτάθηκε. Ο λόγος για τον Μάουρο Πόι, γνωστό σε όλους από τη πενταετή παρουσία του στην Ξάνθη ως το 2012. Ακολούθησε μια χρονιά στον Λεβαδειακό και πέρσι στον Παναιτωλικό όπου όμως ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και είχε μόλις πέντε συμμετοχές όλη τη χρονιά και ούτε σε μια ολόκληρο 90λεπτο. Ενδεικτικό ότι η τελευταία του συμμετοχή ήταν στα τέλη Μαρτίου, πριν από έξι μήνες δηλαδή.

Αυτός είναι και ο λόγος που απορρίφθηκε από τον Παναργειακό αφού όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η ομάδα του Αργους κόπηκε στα εργομετρικά: «τα αποτελέσματα του εργομετρικού τεστ όπου υπεβλήθη ο Αργεντινός, δεν ήταν τα αναμενόμενα για την παραμονή του στην ομάδα του Παναργειακού, παρά τις διαβεβαιώσεις πως ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναργειακού.

Τώρα πως ενώ δεν έκανε για τον Παναργειακό θα κάνει για τον ΑΡΗ αυτό είναι κάτι που τον ξέρουν και θα το αποφασίσουν Γαλανός και Καλαιτζίδης εφόσον φυσικά περάσει τις εξετάσεις.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας