Βασιλακόπουλος: «Δεν έχει σχέση η ΕΟΚ»

Το θέμα που Πανιώνιου απασχολεί τον μπασκετικό κόσμο και φυσικά στο επίκεντρο βρίσκεται, με αφορμή την μη αδειαδότηση του Πανιώνιου, η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Λιανου – Βασιλακόπουλου. 

Ο Ηλίας Λιανός, μετοχοποίησε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο λέγοντας «Η ΕΟΚ δεν δίνει φράγκο, αν δεν υποκλιθείς και δεν τους κάνεις τα κέφια, όλοι ξέρουν με ποιον τρόπο θα σου δημιουργήσουν προβλήματα».

Από την μεριά του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δηλώνει στην εφημερίδα GOAL, έκπληκτος από την «επίθεση» και λέει πως η Ομοσπονδία δεν έχει καμία εμπλοκή με το θέμα της αδειοδότησης του Πανιώνιου. «Δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα και δεν ρωτήθηκα και ποτέ από κανέναν για το τι θα γίνει με το όλο θέμα.

Δεν είναι δυνατόν να παρέμβω και δεν έχω το δικαίωμα να παρέμβω. Η ΕΕΑ είναι η μόνη που μπορεί να πάρει αποφάσεις σε τέτοια θέματα. Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Πού βρισκόμαστε; Υπάρχουν υπεύθυνοι για το πώς έφτασε ως εδώ ο Πανιώνιος και έχουν ονοματεπώνυμο. Και φυσικά δεν είναι η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Κανένας μας δεν ζήτησε από την ΕΕΑ να μην είναι ο Πανιώνιος στο νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ. Αποτελεί ντροπή να το λέει κάποιος αυτό για την ΕΟΚ. Ο καθένας, όμως, δυστυχώς λέει ό,τι θέλει αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Και μέσα σε όλα μεταθέτει και τις ευθύνες στους άλλους. Εμείς ζητήσαμε μόνο να τηρούνται οι νόμοι και φυσικά να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα. Τίποτα περισσότερο», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Σχετικά άρθρα