Στους Σανς ο Ντράκιτς

Είναι πλέον οριστικό αφού ο αδερφός του Ζόραν Ντράγκιτς, Γκόραν ανακοίνωσε και ταυτόχρονα το καλωσόρισε μέσω tweeter στο ΝΒΑ. Ο Ζόραν Ντράγκιτς ανήκει στους Φίνιξ Σανς και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο Σλοβένος γκαρντ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως ένα όνειρο πραγματοποιείται μετά από την μετακόμισή του στο ΝΒΑ.
«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και θα πρέπει να αποδείξω πως έχω θέση στο ΝΒΑ. Το περιμένω με ανυπομονησία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως έχω βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και μπορώ να σταθώ ανάμεσα στους κορυφαίους. Χαίρομαι πολύ που θα παίξω ξανά με τον αδερφό του και η παρουσία του θα με βοηθήσει σημαντικά στην προσαρμογή μου. Πάντως το να παίζεις δίπλα στον αδερφό σου, που είναι ήδη πετυχημένος στο ΝΒΑ, φέρνει και έξτρα πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν πολλά από μένα. Και θέλω να ανταποκριθώ. Ευχαριστώ τη Μάλαγα που με βοήθησε να εξελιχθώ και σε καμία περίπτωση δεν ύψωσε εμπόδια στη μετακίνησή μου στο ΝΒΑ», είπε ο Ζόραν Ντράγκιτς.
Δείτε το tweet του αδερφού του, Γκόραν Ντράγκιτς.

Welcome to the @Suns family my bro @zoran_dragic !!!! http://t.co/PnK09wGmsj
— Goran Dragic (@Goran_Dragic) September 26, 2014

Σχετικά άρθρα