Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Μπέκαμ για το AIDS

26 Σεπτεμβρίου 2014

Με μία συγκλονιστική ομιλία έκανε το ντεμπούτο τους ως πρέσβειρα του ΟΗΕ στη «μάχη» κατά του AIDS η Βικτόρια Μπέκαμ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως χρειάστηκε να «πατήσει» τα 40 για να καταλάβει τις ευθύνες της ως γυναίκα και ως μητέρα!

«Θα έκανα τα πάντα για παιδιά μου και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα στην υγεία και το δικαίωμα να δώσει στα παιδιά της έναν υγιές μέλλον. Είμαι μητέρα και είμαι γυναίκα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αφυπνίσω τον κόσμο», είπε η σχεδιάστρια και πρώην τραγουδίστρια στην ομιλία της στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Τονίζοντας ότι είναι τιμή για εκείνη να είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ, η Βικτόρια αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε από τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες στη Νότια Αφρική, την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα και στην οποία θα επιστρέψει σύντομα.

«Έπρεπε να φτάσω στα 40 για να καταλάβω ότι έχω μια ευθύνη ως γυναίκα και ως μητέρα. Έχω ανθρώπους που με βοηθούν και σε λίγες εβδομάδες θα επιστρέψω στη Νότια Αφρική. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι θα με ακούσουν. Έτσι μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων αυτών των γυναικών», κατέληξε η σχεδιάστρια, που απουσίασε από τα εγκαίνια της πρώτης της μπουτίκ στο Λονδίνο προκειμένου να μιλήσει στον ΟΗΕ.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...