Ήρθε και βγάζει… μάτια

26 Σεπτεμβρίου 2014

Αν το μότο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ είναι το «ερχόμαστε», τότε διαδικτυακά η «Ένωση» μπορεί να βροντοφωνάξει ότι «ήρθε»! Το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσιάστηκε στο Ολυμπιακό στάδιο η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία δίχως κανένα ίχνος υπερβολής βγάζει… μάτια!

Είναι μάλιστα τόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα των προσπαθειών των ανθρώπων της «Ένωσης» που δικαιώνονται στο απόλυτο όσοι υποστήριζαν ότι πρόκειται για την καλύτερη ιστοσελίδα ομάδας στην Ελλάδα και μία από τις πιο ολοκληρωμένες στον κόσμο! Μία βόλτα στο aekfc.gr είναι δεδομένο ότι θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης, ο οποίος είχε την υψηλή εποπτεία του όλου εγχειρήματος, απολύτως δικαιολογημένα αισθανόταν υπερήφανος, μιας και το νέο site της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της ΑΕΚ.

Το aekfc.gr είναι απλό στη χρήση, ακόμα και για τον πιο αδαή τεχνολογικά, αλλά ταυτόχρονα υπερπλήρες και εντυπωσιακό, αφού ο οπαδός της ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να το διαμορφώσει όπως ο ίδιος επιθυμεί, μέσω της επιλογής My AEK!

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από το νέο site της ΠΑΕ, οι φίλοι της ΑΕΚ στο εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω live streaming όλους τους εντός έδρας αγώνες του «δικεφάλου», ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί η δημιουργία web TV.

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα έχει και μία καινοτομία. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν αρχής γενομένης από την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος τη δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους τόσο από το κινητό τους τηλέφωνο, όσο και από το tablet ή τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην ιστορία της ομάδας, ενώ υπάρχει και ενότητα με όλες τις μεγάλες μορφές του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία θα εμπλουτίζεται καθημερινά. σε ότι αφορά την παρουσίαση του ρόστερ υπάρχουν βιογραφικά, φωτογραφίες, video ενώ ο κόσμος θα μπορεί να ακολουθεί τον αγαπημένο του παίκτη και μέσω των σελίδων που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν ο Γιώργος Μελ.ισσανίδης, ιδρυτικό στέλεχος της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», με τους συνεργάτες του, ο γενικός Διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκος Στράτος και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Καραούζας.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες η Αναπληρώτρια Γενική Διεθύντρια και Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Αγγελική Αρκάδη. Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ticket Hour» Στέφανος Κακαρατζάς και ο Διευθυντής της «Light House», της εταιρείας που ανέλαβε την κατασκευή και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας.

Παρών στην αίθουσα ήταν και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπίλιος, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην δημοσιογραφική επιμέλεια της ιστοσελίδας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...