Πως θα περάσετε το τριήμερο;

26 Σεπτεμβρίου 2014

 

Κριός

Έχεις μπει σε μια φάση μοιράσματος κι αυτό σε ευχαριστεί. Είναι πολύ εύκολο για σένα να είσαι μέσα σε κόσμο και είναι κάτι που σου αρέσει. Το κυριότερο είναι να καταλάβεις σε ποιο σημείο θα κάνεις τις αλλαγές σου και εκεί θα πρέπει να επιμείνεις όσο επώδυνες και αν είναι. Η αλήθεια σου χρειάζεται. Το πιο δυνατό σημείο είναι η προσωπικότητά σου. Από το Σάββατο μπορεί να σε πιάσουν κάποιες καχυποψίες και να μην έχεις την δυνατότητα να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Χρειάζεται είναι να βάλεις στην άκρη τις λάθος ιδέες. Ο Σκορπιός πάντως θα έχει την πρώτη θέση στην ζωή σου.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν μπορείς να αποφασίσεις. Από το Σάββατο και μετά θα πάρεις τις αποφάσεις που θέλεις. Μπορεί να είναι σκληρές αλλά θα τις υποστηρίξεις. Πάνω από όλα να μην φοβάσαι γιατί αυτό σε μπλοκάρει και δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που θέλεις. Ο τρόπος γενικά που κινείσαι και που σκέφτεσαι θα σου δώσει την ευκαιρία να στηρίξεις και άλλα άτομα. Η μοναδικότητα που ζητάει από εσένα ο Σκορπιός σε υποχρεώνει να είσαι πολύ κοντά του αλλά εσύ θέλεις να νιώθεις ελεύθερος/η και να πηγαίνεις είτε σε ταξίδια, είτε να μπαίνεις σε περιπέτειες που θα σε βγάλουν από την μίζερη καθημερινότητά σου. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να σε τραβήξει αλλά δεν είναι εύκολο στην διαχείριση.

Δίδυμοι

Επιδιώκεις να μοιραστείς με άλλα πρόσωπα την συντροφικά και την παρέα. Αυτό γενικά σου κάνει καλό γιατί το μυαλό σου ξεδίνει και με αυτόν τον τρόπο δεν σκέφτεσαι πράγματα που μπορεί να σε στεναχωρούν. Σίγουρα με το σώμα σου μερικές φορές δεν νιώθεις καλά και πιθανόν να μην έχεις όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα αλλά το ζητούμενο είναι να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Η σχέση σου με το παρελθόν δεν είναι και η πιο εύκολη. Όταν μάλιστα σου θυμίζει κάποιες αποτυχίες σου ή οικονομικές δυσκολίες. Για αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να σταματήσεις να κινείσαι και να καθηλωθείς από κάποιες μελαγχολικές σκέψεις.

Καρκίνος

Έχεις απωθημένα μέσα σου σε σχέση με την εμφάνισή σου και με το πώς θα διαχειριστείς κάποια άτομα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα αφού συνέχεια αλλάζουν γνώμη και διάθεση. Μπορεί να σου θυμίζουν τον εαυτό σου αλλά μάλλον το παρακάνουν για αυτό μην παρασύρεσαι από τις περίεργες συμπεριφορές τους. Από το Σάββατο και μετά θα σοβαρευτείς κάπως και το έντονο σεξαπίλ που θα βγάζεις προς τα έξω θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για ένα πρόσωπο. Μπορεί ο Σκορπιός να σε εμποδίζει να βγάλεις όλες σου τις συναισθηματικές εξάρσεις γιατί κρατάει κάπως αποστάσεις, χωρίς όμως να δείχνει ότι δεν σε θέλει αλλά εσύ έχεις μπερδευτεί. Το καλό είναι ότι έχεις παιχνιδιάρικο πνεύμα και αυτό θα σου δώσει την ανάταση που χρειάζεσαι. Με τον Τοξότη θα κάνεις πολλές τρέλες αλλά δε θα καταλήξεις εύκολα μαζί του γιατί όλο και κάτι σου λέει που μπορεί να σε πληγώνει. Η κίνηση γενικά θα σε βοηθήσει να εκφραστείς καλύτερα γιατί το σώμα σου όταν μπαίνει σε δράση κάνει τη σκέψη σου πιο ξεκάθαρη.

Λέων

Κρατάς κάποιες ισορροπίες και δοκιμάζεις και τις δυνάμεις σου. Η προέκταση σε κάποια θέματα που θα δοθεί χωρίς εσύ να το έχεις επιδιώξει θα είναι αυτό που ήδη ένιωθες μέσα σου ότι έπρεπε να γίνει. Για αυτό χωρίς καλά-καλά να το σκεφτείς θα επιδιώξεις να βρεθείς με κόσμο και σε κίνηση για να ξεδίνεις και να σπαταλάς σωστά την ενέργειά σου. Από το Σάββατο και μετά θα υπάρχει ένα άλλο, πιο δύσκολο κλίμα γιατί θα χρειαστεί να μπεις πιο βαθιά σε καταστάσεις και κυρίως να ανατρέψεις κάποιες που δεν σου χρειάζονται καθόλου. Ο έλεγχος και η αξιολόγηση κάποιων πραγμάτων σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να σου απαγορέψει να δείξεις εκείνο το γενναιόδωρο πρόσωπο που άλλες φορές έδειχνες. Η σχέση με τον Σκορπιό σίγουρα δεν είναι τυχαία.

Παρθένος

Αξιολογείς με ένα τρόπο πολύ ανάλαφρο και θετικό όλα αυτά που γίνονται γύρω σου. Η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να νιώθεις ότι παραβιάζεται από άλλους ή από κόσμο που δεν θέλεις με τίποτε να μάθουν τι κάνεις. Για αυτό θα δώσεις μάχη και κυρίως με έναν Τοξότη. Από το Σάββατο και μετά θα γνωρίσεις περισσότερο έναν Σκορπιό και θα επιδιώξεις να έρθετε πιο κοντά. Ή αν ήδη τον γνωρίζεις θα προσπαθήσεις να εξιχνιάσεις κάπως το μυστήριο που κρύβει μέσα του γιατί αυτό είναι που σε κάνει να τρέχεις από πίσω του και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Δεν θα σκορπίσεις πάντως τον χρόνο σου με άτομα που δεν σου κάνουν ούτε με καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν.

 

 Πηγή: http://www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...