Μουρίνιο: «Είμαι τίποτα μπροστά στην Ισπανία»

O Ζοζέ Μουρίνιο είναι έξαλλος με τις αποφάσεις τις ισπανικής ομοσπονδίας και κατ’επέκταση τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τις κλήσεις του Ντιέγκο Κόστα στη Φούρια Ρόχα, ενώ είναι τραυματίας. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι θεωρεί ότι ο 25χρονος επιθετικός του δεν είναι σε θέσει να παίζει συνέχεια κάθε τρεις ημέρες καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που δεν τον έβαλε βασικό στο ματς κόντρα στη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Μουρίνιο είπε χαρακτηριστικά: «Ποιός είμαι εγώ για να πάρω τέτοιες αποφάσεις; Είμαι ο κανένας, ένα τίποτε για ν΄ αποφασίσω αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει με τον Ντιέγκο Κόστα. Όλοι γνωρίζουν πώς ταλαιπωρείται καιρό τώρα από τραυματισμό, αλλά όταν η Ισπανία θα πάρει την απόφαση να τον καλέσει εγώ δεν θα είμαι τίποτε. Είναι δική τους απόφαση. Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, ή ακόμη και πριν σε ενδεχόμενο προεπιλογής, τα πάντα είναι στο χέρι τους. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Σχετικά άρθρα