H 18άδα Σα Πίντο για Ολυμπιακό

Χωρίς τον Εντουάρντο Μπρίτο, όπως αναμενόταν, αλλά και τους Αγκουαζί και Εγκουέμ που δεν είναι έτοιμοι θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός.  

Η ανακοίνωση:

Την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό επέλεξε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Φάμπιο, Γεωργίου, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Τάτος, Παπάζογλου, Κοντοές, Ούμπιντες.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Εκτός του Λημνιού που είναι στην Εθνική Παίδων και του Παπασπύρου που θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ20 με την αντίστοιχη της ΑΕΚ στα Σπάτα (12.30), οι υπόλοιποι παίκτες (Μπάρκας, Κιβρακίδης, Εγκουέμ, Θεολόγου, Αγκουαζί) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά. Ο Μπρίτο θα συνεχίσει τη θεραπεία του.

Από σήμερα εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο ο γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο Σωτήρης Ρούσσης με τον οποίο ο Σα Πίντο συνεργάστηκε την περσινή περίοδο στον ΟΦΗ κι εκτίμησε τη δουλειά του.

Σχετικά άρθρα