«Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο» (photos)

26 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού έδωσαν οι Κάρλος Ζέκα, Τάσος Λαγός και Νίκος Καρέλης . Οι τρεις ποδοσφαιριστές του "Τριφυλλιού" έδωσαν το "παρών" σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας της ομάδας και αφού μοίρασαν αρκετά αυτόγραφα μίλησαν για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και για τα ματς που ακολουθούν για τους "Πράσινους"

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με τη Νίκη Βόλου. Όλα είναι δύσκολα αυτή την χρονική περίοδο», είπε αρχικά ο Ζέκα . «Έχουμε πολλούς αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό όσο να ‘ναι δημιουργεί κούραση. Βέβαια –ακόμη κι έτσι- πάμε μόνο για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Πρώτα είναι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αυτό είναι το σημαντικό για εμάς και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς .Όταν τελειώσει θα δούμε την Εστορίλ. Έχουν καλή ομάδα. Θα δούμε πως παίζουν. Ξέρω κι εγώ κάποια στοιχεία της γιατί παρακολουθώ το πρωτάθλημα και νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω. Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα και αυτός είναι ο στόχος μας και με τη Νίκη Βόλου και την Εστορίλ».

Για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση: «Είναι ωραίο που υπάρχει τόσος κόσμος που μας υποστηρίζει και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε πάντα χαρούμενους», ήταν τα λόγια του».

Ο Νίκος Καρέλης είπε: «Θα δουλέψουμε σκληρά για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Θα βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε με τον Πλατανιά και μακάρι να σκοράρω πάλι».

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός πρόσθεσε: «Δείξαμε καλό πρόσωπο με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου. Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο ματς».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι πολύς και σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι κοντά μας. Γι αυτό κι εμείς είμαστε εδώ».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...