Το μυαλό στην επίθεση

Με στόχο να καταφέρει μετά από δέκα επίσημα παιχνίδια να πάρει τη νίκη «καθαρίζοντας» το ματς γρήγορα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να παρατάξει μια ενδεκάδα με εμφανή διάθεση να βγάλει φάσεις ώστε να πετύχει γρήγορα γκολ και να απεγκλωβιστεί έτσι η ομάδα από το άγχος. Σε θεωρητικό επίπεδο είναι το τελευταίο παιχνίδι που στα χαρτιά μοιάζει εύκολο, αφού ακολουθούν ματς υψηλών απαιτήσεων όπως αυτό με την Εστορίλ στην Πορτογαλία και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Αναστασίου θα προφυλάξει τον Εμίρ Μπαϊράμι μετά τη «γεμάτη» συμμετοχή του στο Βόλο, προκειμένου να τον έχει υγιή και σίγουρο για τα επερχόμενα παιχνίδι. Αντίθετα θα ρίξει στη μάχη τους Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Ντίνα μετά τις ανάσες που πήραν στο Κύπελλο.

Ερωτηματικό παραμένει τι θα πράξει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με τη θέση του τερματοφύλακα. Εκεί ο Λουκ Στιλ είναι πιθανό να πάρει δεύτερο παιχνίδι σερί, ως επιβράβευση του θετικού ντεμπούτου του στο Βόλο. Ο Αναστασίου σκοπεύει να συνεχίσει την περσινή πρακτική με τους τερματοφύλακες, να έχει δηλαδή σε εγρήγορση και τους δύο γκολκίπερ. Ο Κοτσόλης, πάντως, δεν χάνει τη θέση του από τον Στιλ αφού ο Αναστασίου τον στηρίζει απόλυτα.

Σχετικά άρθρα