Ηχηρές απουσίες στη Φέλτινς Αρένα (video)

Το 85ο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ για την Bundesliga μοιάζει να έρχεται σε άσχημη στιγμή. Τόσο η Σάλκε όσο και η Ντόρτμουντ δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο οι μπλε της Βεστφαλίας δείχνουν πιο έτοιμοι, ιδίως μετά την ισοπαλία στο Λονδίνο επί της Τσέλσι .

Οι επτά βαθμοί που έχει η Ντόρτμουντ στα πέντε πρώτα ματς είναι αρνητικό ρεκόρ επί εποχής Γιούρκγεν Κλοπ. Το τελευταίο ήταν από τη σεζόν 2010-11, την τελευταία φορά δηλαδή που… κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η Μπορούσια έχει καταφέρει να φύγει με τη νίκη από την Φέλτινς Αρένα τρεις φορές σε τέσσερις εμφανίσεις.

Και οι δύο ομάδες πάντως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με απουσίες. Εκτός για τη Σάλκε του Γιενς Κέλερ θα είναι ο Χέβεντες, ο Ντράξλερ που είναι τιμωρημένος, ο Φαρφάν, ο Γκορέτσκα και ο Κολάσινατς.

Από την άλλη οι τραυματίες της Ντόρτμουντ γνωστοί. Σαχίν, Μιχιταριάν, Ρόις, Κελ, Κιρχ, Μπλαστσικόφσκι, και Γι δε θα καταφέρουν να παρεβρεθούν στο ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα Σάλκε 4-2-3-1: Φάρμαν, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Ουτσίντα, Αόγκο, Μπόατενγκ, Χέγκερ, Σαμ, Μάιερ, Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελαρ

Πιθανή ενδεκάδα Ντόρτμουντ 4-2-3-1: Βάιντενφέλερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Γιόγιτς, Μπέντερ, Ομπαμεγιάνγκ, Καγκάβα, Γκρόσκροϊτζ, Ράμος

Σχετικά άρθρα