"Είχα πρόταση απ' τον Παναθηναϊκό"!

27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ντερλέι, ο οποίος αν θυμάστε είχε πετύχει και τα δύο τέρματα της Πόρτο στον αλησμόνητο προημιτελικό του Κυπέλλου UEFA με τους "πράσινους" στην Λεωφόρο το 2003.

Ο Ντερλέι που έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση μίλησε στο sport24.gr για τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε ότι μετά την κατάκτηση του Champions League με την Πόρτο το 2004, είχε δεχθεί σοβαρή πρόταση για να έρθει στο "τριφύλλι".

"Ακόμη θυμάμαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε χάσει στην έδρα μας με 1-0, κάτι που ήταν σπάνιο εκείνη τη χρονιά, και έπρεπε να κερδίσουμε στην Αθήνα.

Αυτό γινόταν ακόμη πιο δύσκολο, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι ο Παναθηναϊκός είχε μία απίστευτη πορεία εκείνη τη χρονιά. Ήταν σχεδόν ανίκητος, ειδικά στην έδρα του. Η πρόκριση ήταν θεμελιώδης για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την πορεία μας σαν ομάδα.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ήταν από τα πιο δύσκολα εκείνης της χρονιάς αλλά και της γενικότερης παρουσίας μου στην Πόρτο. Μετά την Πόρτο, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ατόνησε.

Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα, το είχα συζητήσει με τον ατζέντη μου, στην αρχή υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, αλλά ύστερα ατόνησε", είπε χαρακτηριστικά ο Ντερλέι.

 

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...