«Δίπλα» στον Ολυμπιακό ο Καλντέιρα

Όταν ο Λεονάρντο Καλντέιρα έμαθε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν στην Πόλη για φιλικά παιχνίδια έκλεισε… ραντεβού με τους ερυθρόλευκους στο γήπεδο! Ο Βραζιλιάνος ακραίος ο οποίος πέρσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό είναι από το καλοκαίρι παίκτης της Μπεσίκτας και διαμένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Λεονάρντο μαζί με την σύζυγο του, Καμίλα, δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου το γήπεδο όπου διεξάγονται οι αγώνες του Ολυμπιακού. Αφού είδε την αναμέτρηση της Χάλκμπανκ με την ΙΒΒ και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατά κατέβηκε στο γήπεδο για να δει και να χαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες. Ο Βραζιλιάνος συνομίλησε με όλους τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καζάζη αλλά και τον μάνατζερ Νίκο Μαντούβαλο. Θέμα συζήτησης η ζωή του στην Πόλη. Μας πληροφόρησε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση της ομάδας, από το σπίτι του που είναι πέντε λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο το οποίο είναι στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης.

Ο Λεονάρντο έμεινε πάνω από 5 ώρες στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο και φεύγοντας είπε: “Μόνο Ολυμπιακός. Ολυμπιακάρα”. Την Κυριακή έχει αγώνα Κυπέλλου αλλά και γενέθλια και πολλοί παλιοί συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και του ευχήθηκαν ιντερνετικά!

Σχετικά άρθρα