Αγωνία για Λαγό και Μέντες

Κίνδυνο να μείνει χωρίς «καθαρό» αμυντικό χαφ στην κρίσιμη αναμέτρηση του Europa League την Πέμπτη με αντίπαλο την Εστορίλ στην Πορτογαλία διατρέχει ο Παναθηναϊκός.

Ο τραυματισμός του Τάσου Λαγού στον αστράγαλο στο ματς με τη Νίκη Βόλου μπορεί να ήταν ένα ελαφρύ διάστρεμμα, πλην όμως οι μέρες μέχρι τον αγώνα της Πορτογαλίας είναι λίγες. Ο Λαγός είναι σκληροτράχηλος παίκτης και δύσκολα χάνει παιχνίδια εάν ο τραυματισμός είναι ελαφρύς, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν συνηθίζει να ρισκάρει.

Το πρόβλημα με τον Λαγό γιγαντώνεται αφού δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Εστορίλ ο Ντέιβιντ Μέντες . Ο Ολλανδός έχει χάσει ήδη δύο παιχνίδια και ακόμα δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρι αύριο, τότε θα μείνει ξανά εκτός πλάνων.

Εάν δεν τα καταφέρει κανείς εκ των δύο, οι επιλογές του Αναστασίου είναι πολύ συγκεκριμένες. Είτε θα προτιμήσει τον άπειρο αλλά φορμαρισμένο Χρήστο Δώνη, είτε τον Ουασίμ Μπούι που εμφανώς δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα στην ομάδα.

Σίγουρα ο Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει στον Εμίρ Μπαϊράμι που πήρε ανάσες και πιθανώς θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι στη 1 μ.μ. θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των καλοκαιρινών  μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα