Δασκάλα στην Πάτρα έκανε όργια με τρεις μαθητές ταυτόχρονα!

29 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μαθήματα παραδίδονταν σε πολιτιστικό φορέα της περιοχής που έχει μετατραπεί σε… «ροζ» δωμάτιο!

Της κακομοίρας σε πολιτιστικό φορέα της Πάτρας αφού ο χώρος που χρησιμοποιείται για τις πρόβες έχει μετατραπεί σε... «ροζ δωμάτιο» και μάλιστα γίνονται μέχρι... και όργια με… πολλούς πρωταγωνιστές!

Σύμφωνα με το dete, o υπεύθυνος του φορέα έχει δώσει τα κλειδιά και σε άλλα πρόσωπα και εκείνα με την δικαιολογία πως γίνονται... μεταμεσονύχτιες πρόβες... οργιάζουν!

Στα όργια συμμετέχει και δημόσιος υπάλληλος, ενώ η τελευταία φορά που είχε γίνει της κακομοίρας ήταν τότε που μία δασκάλα που συνεργαζόταν με το φορέα είχε κάνει σεξ... με τρεις μαθητές της!

Τα τρία αγόρια και η «καυτή» δασκάλα, κλείστηκαν στον χώρο και έβγαλαν τα μάτια τους, ενώ άλλες μαθήτριες... γνώρισαν τι συνέβαινε στον «ροζ πολιτιστικό χώρο» αλλά... δεν μιλούσαν!

Το περιστατικό έφτασε και στα αυτιά του υπευθύνου, αλλά εκείνος προτίμησε την «σιγή». Γιατί γνώριζε πως σε διαφορετική περίπτωση ίσως έχανε και την δουλειά του.
Αυτές τις ημέρες τα κλειδιά τα έχει μία μαθήτρια, η οποία είναι πολύ όμορφη, ωστόσο δεν έχει ακουστεί κάτι για την συμπεριφορά της.

Τα περί των οργίων όμως γνωρίζουν άπαντες στον φορέα. Λογικό από την στιγμή που αναφερόμαστε σε ερωτικό κουαρτέτο άρα... ήσαν αρκετοί στο «παιγνίδι». Οι οποίοι δεν αποκλείεται να συμμετείχαν και σε άλλα όργια!

 

Kontranews.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche