Ροζ σκάνδαλο στην Αγγλία με υφυπουργό και υποτιθέμενο μοντέλο!

29 Σεπτεμβρίου 2014

Τα... κάλλη μιας 20χρονης ξανθιάς καλλονής έκαμψαν κάθε ζώνη άμυνας του βρετανού υφυπουργού Μπρουκς Νιούμαρκ.

Μπρος στη θέα του κορμιού της κοπέλας, που την είδε μόνο μέσω γυμνών φωτογραφιών, ξέχασε την πολιτική του καριέρα, τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του. Ενέδωσε, αντάλλαξε μαζί της πικάντικες φωτογραφίες και τελικά... κάηκε όταν αποκαλύφθηκε πως όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη απάτη εις βάρος του.

Όλα έγιναν μέσω των social media όπου μια 20χρονη κοπέλα που παρουσιάστηκε ως «Σόφι» προσέγγισε τον υφυπουργό του Κάμερον και τον προσέγγισε με τον πλέον... θελτικό τρόπο. Του έστειλε μια γυμνή φωτογραφία της και στις 17 Ιουλίου 2014 του έγραψε σε προσωπικό μήνυμα να την κρατήσει και να μην τη δείξει σε κανέναν.

Η υποτιθέμενη «Σόφι» 

Ο Νιούμαρκ της απάντησε: «Κάνεις πλάκα. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και σε αντάλλαγμα θα σου στείλω κι εγώ κάτι. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και οι δύο ένα μυστικό». Τι της έστειλε; Μια δική του γυμνή φωτογραφία! Και εκεί την πάτησε, καθώς πιάστηκε στο δόκανο. Στη συνέχεια η πλεκτάνη αποκαλύφθηκε μπρος στα έντρομα μάτια του.

Η νεαρή Βρετανίδα με το όνομα «Σόφι» ήταν ένας... δημοσιογράφος της Mirror που σκοπό είχε να εγκλωβίσει τον Νιούμαρκ – και φυσικά το έκανε. Ο Νιούμαρκ ήταν υπεύθυνος για την Κοινωνία των Πολιτών και τελικώς παραιτήθηκε με ηχηρό τρόπο προκαλώντας ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα στον Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Νιούμαρκ με τη γυναίκα του 

Να σημειωθεί πως αρχικά, τα μηνύματα που ο υφυπουργός έστελνε με τη νεαρή δεν ήταν κρυφά και μπορούσε να τα δει ο καθένας στα προφίλ και των δύο σε γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να συνομιλούν μέσω Chatroom και άρχισαν να ανταλλάσσουν «καυτά» email.

Τι είπε ο Νιούμαρκ μετά τις αποκαλύψεις; Μιλώντας στο ΒΒC παραδέχθηκε την ενοχή του:
«Υπήρξα χαζός. Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό, κανείς άλλος. Πλήγωσα αυτούς που αγαπούσα περισσότερο». Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η «Σόφι» είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλους πολιτικούς στη Βρετανία.

Η πραγματική... Σόφι είναι ένα μοντέλο 22 ετών από τη Σουηδία που από τη μεριά της δηλώνει εκνευρισμένη και «προσβεβλημένη» που κάποιος χρησιμοποίησε τις εικόνες της με αυτό τον τρόπο, χωρίς την άδειά της.Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ