«Θα είμαστε έτοιμοι»

29 Σεπτεμβρίου 2014

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη Μάλμε εξέφρασε ο Αρτούρ Μαζουάκου. Ο Γάλλος ακραίος, ο οποίος θα είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας, μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά πρωτύτερα αναφέρθηκε σε αυτόν του Σαββάτου. «Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και είχαμε την εδαφική υπεροχή, αλλά σταδιακά ανέβηκαν και για ένα πεντάλεπτο περίπου ήταν απειλητικοί. Σε εκείνο το σημείο δεν αντιδράσαμε σωστά και με ψυχραιμία, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ του Ατρόμητου», ανέφερε ο Γάλλος και συνέχισε.

«Είναι σύνθετα τέτοια παιχνίδια. Προσωπικά προσπάθησα να βοηθήσω στη δημιουργία, ανέβαινα όποτε είχα χώρο, αλλά γενικά η ομάδα δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε».

Για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, το αρνήθηκε και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα θα είναι στο 100% την Τετάρτη. «Όχι, ό,τι έγινε, έγινε. Πιστεύω ότι δεν ήταν κάτι δραματικό. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι κρίσιμο, και θέλουμε πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Μάλμε. Δεν υπάρχει θέμα, θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη».

 

  
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας