Ποδοσφαιριστής με δύο συζύγους και ερωμένη

Πάλι καλά που η τσέπη του απ’ ότι φαίνεται… σηκώνει το βάρος. Διότι δεν είναι και τόσο απλό να έχει να πληρώνεις για τρεις γυναίκες.
Το κακός στην περίπτωση του αστέρα της Νιούκαστλ, Τσεΐκ Τιοτέ είναι ότι τον περιέλαβε η Βρετανική «Sun». Ετσι, ο Τιότε είχε να στην εφημερίδα τη σύζυγό του Νο1, Μάνταχ. Είδε όμως και τη σύζυγό του Νο2, Ντουκρού Λαετίσια με την οποία παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες. Και το κακό δεν έχει τελειωμό για τον Τιοτέ καθώς είδε και την ερωμένη του Νίκι Μποφού. Μάλιστα στο ρεπορταζ αναφέρεται ότι ο Ιβοριανός έχει δύο παιδιά με την πρώτη σύζυγό του και ένα με την ερωμένη του.
Η τελευταία μετακόμισε πρόσφατα σε ένα σπίτι 500 χιλιάδων λιρών, λίγους δρόμους από το σπίτι στο οποίο ζει ο Τιοτέ με τη σύζυγός του Λαετίσια.
Είχε υποσχεθί στην ερωμένη του ότι θα την παντρευτεί. «”Συναντήθηκε με τη μαμά μου και είπε ότι επιτρέπεται να έχει πολλές συζύγους. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα παντρευτεί κάποια άλλη πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε η 33χρονη, η οποία επισκέφθηκε το σπίτι του Τιοτέ την περασμένη εβδομάδα και μίλησε στην σύζυγό του μαζί με το παιδί.
Εκείνη την ώρα έφτασε και ο ποδοσφαιριστής, στον οποίο η Λαετίσια είπε: «Εχει σίγουρα μεγάλη οικογένεια, πρόσεξε μην χάσεις το μέτρημα των συζύγων σου».

Σχετικά άρθρα