Ο χορός του Γκέκα στα αποδυτήρια (video&pics)

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γκέκας έγινε τραγούδι (video)

Τρελαίνει… κόσμο ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία! Ο Έλληνας επιθετικός έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού σε όλους στην Ακίσασπορ, μετά και τα δυο γκολ του στο 2-0 με την Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να… γίνει και τραγούδι από τον φίλους του συλλόγου του! Μόνο που αυτό το τραγούδι, ακούστηκε για… πρώτη φορά αμέσως μετά την λήξη του ματς με την «Φενέρ» στα αποδυτήρια, όταν και οι συμπαίκτες του… χόρεψαν για τον Λαρισαίο φορ!

Μιλάμε για στίχους, που… μπλέκουν τον Γκέκα τον επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Μπουράκ Γιλμάζ! Οι συμπαίκτες του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, ξεσήκωσαν τα αποδυτήρια, τραγουδώντας: «Ο Έλληνας επιθετικός Θεοφάνης Γκέκας λάμπει σε κάθε ματς, σε αντίθεση με τους άλλους συμπαίκτες του. Ήταν νεκρός μέχρι να έρθει να παίξει στην Ακχισαρ κρατώντας τα γκολ του. Είναι ο Θεός των γκολ και τον βλέπεις κάθε εβδομάδα. Ο πραγματικός Μπουράκ Γιλμάζ, είναι ο Θεοφάνης Γκέκας».
Αυτό τους στίχους πήραν οι φίλοι της Ακίσασπορ και τους… έβαλαν και μουσική!

Ο Φάνης Γκέκας ήταν πρώτο θέμα και στον Τύπο της χώρας. Στον… ρυθμό του «χορεύουν» πλέον όλοι στην ομάδα του, ειδικά στο γήπεδο του συλλόγου στη Μανίσα.

«Ο Γκέκας αγαπάει την ομάδα και η ομάδα αγαπάει τον Γκέκα. Προσπαθούμε με αυτόν να εκμεταλλευόμαστε τις αδυναμίες των αντιπάλων και εκείνος μας οδηγεί στις νίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι.

Να αναφέρουμε πως ο Έλληνας επιθετικός έχει σημειώσει 8 γκολ με τη φανέλα της Ακίσαρσπορ και έχει φέρει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος… Την Κυριακή, με την «Φενέρ» πέτυχε δύο γκολ και έχει πέντε συνολικά κόντρα στην ομάδα της Πόλης!

 

 

Σχετικά άρθρα