Προκαταβολές και πληρωμές στον Άρη!

29 Σεπτεμβρίου 2014

Περίπου 120.000 ευρώ υπολογίζεται ότι διέθεσε ο Γιώργος Γαλανός για πληρωμές σήμερα και τον προγραμματισμό που υπάρχει για αύριο. Ποσό που επιβεβαιώνεται από τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμηματος για διάφορες πληρωμές το διήμερο.

Από αυτά 30.000 ευρώ είναι η προκαταβολή για την περίπτωση του Σαλμά που αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ακομα 25.000 ευρώ για τους Προβατίδη, Ατματζίδη και Μ. Παπαδόπουλο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και ένα ποσό 15.000 ευρώ για τον Πόι σε περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αύριο το πρωί.

Παράλληλα σήμερα υπήρξαν πληρωμές προς προμηθευτες και συνεργάτες (Ξενοδοχεία, εστιατόρια, λεωφορεία κτλ), αλλά και το διοικητικό προσωπικό της ομάδας και αύριο θα υπάρξει η συνέχεια με το τεχνικό προσωπικό (φροντιστές, μασέρ κτλ) και φυσικά τους ποδοσφαιριστές.

Είναι πολύ σημαντικό φυσικά να υπάρχει ροή πληρωμών και άπαντες να είναι ευχαριστημένοι ώστε να αφοσιωθούν 100% στην ομάδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στους πάικτες πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από μισθούς για ορισμένους υπάρχουν και δόσεις συμβολαίων με την επισήμανση από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις και όλοι θα πληρώνονται στην ώρα τους και με ότι προβλέπεται από τα συμβόλαια (που είχαν οι παλιοί) και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπογράφησαν.

allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...