Φτιάχνει το μέλλον του με νέα συμβόλαια

Τον κορμό της επόμενης τριετίας αν όχι τετραετίας «χτίζει» αυτές τις μέρες ο Παναθηναϊκός. Κοινή απόφαση των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να γίνουν αναπροσαρμογές αποδοχών και επεκτάσεις χρονικής διάρκειας συμβολαίου σε όσους ποδοσφαιριστές αποτελούν στυλοβάτες της προσπάθειας.

Μετά την ανανέωση συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα, σειρά έχουν πάρει οι Νάνο Γκονζάλες, Νίκος Καρέλης και φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ . Η λίστα αναμένεται να μεγαλώσεις καθώς πιθανώς να προστεθούν οι Γιώργος Κουτρουμπής, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Θανάσης Ντίνας αλλά και ο Χρήστος Δώνης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι .

Με τον Μπεργκ έγινε μια πρώτη ενημέρωση. Στις προθέσεις των Πρασίνων είναι να προσφέρουν ένα δελεαστικό συμβόλαιο στον Μπεργκ (ετήσιες απολαβές της τάξης των 400.000 ευρώ τώρα) και παράλληλα να συμπεριλάβουν επέκταση ακόμα ενός έτους αλλά και ρήτρα για να έχουν μια σχετική κάλυψη.

Με τους Καρέλη, Νάνο η κατάσταση είναι πιο προχωρημένη και αναμένεται εντός του Οκτωβρίου να έχει διευθετηθεί το ζήτημα με υπογραφή νέων συμβολαίων.

Επίσης παρά τη διάψευση του Νταμπίζα υπάρχουν συζητήσεις με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ . Ο Κροάτης αμυντικός δεν μπορεί με το γράμμα του νόμου να συζητήσει με άλλη ομάδα πριν τον Ιανουάριο που μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη Ντινάμο Μόσχας γι’ αυτό και διαψεύστηκε η διαπραγμάτευση.

Σχετικά άρθρα