Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είναι μια «κέρινη κούκλα χωρίς ρυτίδα»

30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κοσμάς Βίδος στη στήλη του στο Βήμα είχε γράψει για την «παγωμένη εικόνα» της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην τηλεόραση και εκείνη απαντά.

Είχε γράψει ο Κοσμάς Βίδος,  μεταξύ άλλων: 
«Εγώ από τότε που τη γνώρισα (από τηλεοράσεως) ίδια τη βλέπω. Κολλημένη σε μια αιώνια νεότητα που όμως αν και η ίδια θέλει να την πλασάρει ως κάτι φυσικό, το οποίο οφείλεται στο DNA της και στη φιλοσοφία που διέπει τη ζωή της, είναι εμφανώς αποτέλεσμα της εμμονικής ενασχόλησής της με την εικόνα της. Αυτή την παγωμένη εικόνα που περιφέρει στο «Πάμε πακέτο» και η οποία δεν την αφήνει ούτε καν να δακρύσει όπως δακρύζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι όταν η συγκίνηση κορυφώνεται.
Έτσι, ενώ οι καλεσμένοι της καταρρέουν τη στιγμή που παραλαμβάνουν ή παραδίνουν το πακέτο τους, εκείνη παραμένει στη μέση του στούντιο ευθυτενής σαν γιούκα, τυλιγμένη σε ακριβά ρούχα, έντονα βαμμένη και ατσαλάκωτη ως "Barbie, η βασίλισσα της μόδας", υπεράνω καταστάσεων σαν μια μεταμοντέρνα Μαρία Αντουανέτα που ακόμη και αν καταδέχεται μία φορά την εβδομάδα να συναντά από κοντά τους υπηκόους της, φροντίζει να κάνει εμφανές, με τον τρόπο που ντύνεται, που κινείται, που (δεν) συμμετέχει στο δράμα τους, ότι δεν είναι μία από εκείνους. Ότι έρχεται από έναν ανώτερο κόσμο, αλλά είναι φιλάνθρωπος, καταδεκτική, μεγάλη καρδιά! Η συμπόνια της μοιάζει τόσο ψεύτικη όσο και η νεότητά της».

Η παρουσιάστρια του απαντά μέσα από το πρωινό: ««Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη γνώμη του και ο κάθε άνθρωπος έχει επίσης δικαίωμα στο να λαμβάνει υπόψη γνώμες των άλλων ή όχι» και πρόσθεσε: «Είναι γονίδιο, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλώς ασκούμαι»!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anthony Robbins
Η Σκέψη της ημέρας
Anthony Robbins