«Δεν είναι καλή επιθετικά η Γκινγκαπ»

30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο βοηθός προπονητής της Μετς ανέλυσε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Γκινγκαμπ. Ο Ζοζέ Ζεν Σαμπ μίλησε το Αθλητικό Metropolis και τόνισε πως η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, δεν είναι δυνατή επιθετικά, ωστόσο έχει καλή αμυντική λειτουργία. 

Αναλυτικά: 

Για το δυνατό σημείο της Γκινγκάμπ: "Δεν είναι καλή επιθετικά, κάτι που φαίνεται και από τα μόλις τρία γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα . Στον αντίποδα, είναι καλή αμυντικά. Παίζει με τέσσερις παίκτες πίσω, είναι καλά οργανωμένη και περιμένει τον αντίπαλο στην άμυνά της".

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της: "Έχουν ορισμένους δυνατούς παίκτες και πιο επικίνδυνος εξ αυτών είναι ο Ντιαλό. Εξίσου αξιόλογοι είναι και οι Γιαταμπαρέ, Μαντάν όπως και ο Μποβί, ο οποίος μπορεί να έχει προβλήματα αμυντικά, ωστόσο, επιθετικά είναι πηγή κινδύνων".

Για την πρόσφατη νίκη της Μετς επί της Γκινγκάμπ: "Ήταν πολύ δύσκολη η νίκη, γιατί η Γκινγκάμπ μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα, είναι, όμως, δυνατή στην άμυνα".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδό της: "Συγκριτικά με αυτά που γνωρίζουμε εδώ, ναι μεν οι φίλαθλοι είναι κοντά στους παίκτες, όμως δεν μπορούν να φοβίσουν τους αντιπάλους".

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ